Joulun Sää 2016

Thursday, 11-Mar-21 02:44:02 UTC

Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Sää split

Praha sää

Vuosiyhteenveto Vuosi 2016 oli koko maassa tavanomaista lämpimämpi. Lämpötilapoikkeama pitkän ajan keskiarvoon nähden oli maan eteläosan vajaasta asteesta Lapin vajaaseen kahteen asteeseen. Keski- ja Pohjois-Lapissa lämpimämpi vuosi toistuu keskimäärin harvemmin kuin kerran 30 vuodessa. Esimerkiksi Sodankylässä vuosi 2016 oli aseman 108-vuotisen mittaushistorian viidenneksi lämpimin. Talvi Talvi eli joulu-helmikuu oli keskimäärin tavanomaista lauhempi ja laajalti harvinaisen sateinen, maan keskivaiheilla jopa ennätyksellisen sateinen. Joulu-helmikuun yhteenlaskettu sademäärä oli alueella lähes kaksinkertainen tavanomaiseen verrattuna. Joulu-, ja helmikuusta poiketen sää oli tammikuussa kuitenkin tilapäisesti hyvin kylmää ja kuivaa. Kevät Kevät eli maalis-toukokuu oli maan itä- ja pohjoisosassa laajalti poikkeuksellisen tai jopa ennätyksellisen lämmin poikkeaman ollessa 2-3 astetta tavanomaista korkeampi. Maan länsiosassa kevät oli harvinaisen lämmin hieman alle kahden asteen poikkeamalla.

Sää albufeira

  1. Joulun s 2016
  2. Polkupyörän renkaan vaihto hinta
  3. Järvi-Suomen Elintarvike Oy - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi
  4. Katso jouluaaton sää! Meteorologilta ilouutisia myös etelään: ”Paremmat mahdollisuudet saada valkoinen joulu kuin viime vuonna”
  5. Peli ruotsiksi - Sanakirja.org (suomi-ruotsi)
  6. Koiranpennun käsittely naaraspennun kiima-aikana | Hill's Pet
  7. Joulun sää 2016
  8. Sää 10
  9. Jari aaltosen tanssikoulu
  10. Texas sää

Koko maailman mittakaavassa vuosi 2016 on tämän hetken tiedon mukaan ollut (jälleen) mittaushistorian lämpimin, siis vielä lämpimämpi kuin edellinen ennätysvuosi 2015. Arktinen jääpeite pysyi pienenä ja heikkenevä El Niño vaikutti vielä Tyynenmeren pintalämpötilajakaumaan. Vuoden tappavin säätapahtuma oli hurrikaani Matthew, joka aiheutti pahimmat tuhonsa jo ennestään maanjäristyksen runtelemalla Haitilla. Miltä Suomen sää näytti tilastojen valossa? Tässä tiivistelmä: Tammikuu Tammikuu alkoi talvisena, kuukausi kokonaisuudessaankin oli tavanomaista kylmempi. Kylmin lämpötila, -41, 2°C, mitattiin Muoniossa 7. 1. Sula meri aiheutti rannikkokonvergenssilumisateita: Merikarvialla satoi lunta 8. vuorokaudessa peräti 73 cm! Lukema oli ennätyksellinen, tuon suurempaa vuorokausikertymää ei ole Suomessa ennen mitattu. Kuukauden loppupuolella sää lauhtui, ilmavirtaus kääntyi maassamme jälleen lännen puolelle. Lauhan ilmavirtauksen mukana meille kulkeutui sadealueita, etelän sateet tulivat osaksi vetenä.